Onze diensten

Contempo Rouwzorgtrajecten

Rouwzorgtrajecten

Een rouwzorgtraject bestaat uit een aantal sessies en komt op geregelde tijdstippen samen met steeds dezelfde mensen. De groep wordt deskundig begeleid. Tijdens de sessies worden er verschillende thema’s besproken en komen alle mogelijke vragen omtrent rouw aan bod.

Hierdoor krijg je meer inzicht in je eigen rouwproces en kan je je ervaringen

delen met lotgenoten.

ConTempo organiseert in de

verschillende regio’s in Vlaanderen rouwzorgtrajecten. Via de kalender kan je kijken waar en wanneer er een rouwzorgtraject start.


Open gespreksgroepen

In een open gespreksgroep kom je maandelijks op

een vast tijdstip samen met lotgenoten om je verhaal en je ervaringen te delen. Je kunt onbeperkt deelnemen aan een gespreksgroep en er kunnen steeds nieuwe mensen aansluiten bij een groep. Onder deskundige begeleiding kan je je verhaal kwijt en vind je steun en (h)erkenning.

ConTempo organiseert open gespreksgroepen voor alle leeftijden in verschillende regio’s in Vlaanderen. Daarnaast zijn er ook enkele gespreksgroepen specifiek voor

jongere mensen (-55j).

Via de kalender kan je kijken waar en wanneer er een gespreksgroep samenkomt.

Contempo Open gespreksgroepen
Contempo Activiteitengroepen

Activiteitengroepen

In een activiteitengroep wordt er maandelijks op een vast tijdstip een activiteit georganiseerd. Het aanbod aan activiteiten is veelzijdig en gericht op ontmoeting en educatie. Van gesprekken over rouw, creatieve of culturele activiteiten, activiteiten gericht op persoonlijke ontwikkeling tot gezellig samenkomen voor een helende babbel. De activiteitengroepen vormen een stevig vangnet voor mensen die hun partner verloren.

Binnen de verschillende regio’s in Vlaanderen zijn er activiteitengroepen actief. Via de kalender kan je kijken waar en wanneer er een activiteitengroep samenkomt en kan je zien welke activiteit er gepland staat.

Landelijke activiteiten

Jaarlijks organiseert ConTempo verschillende landelijke activiteiten. Tijdens deze activiteiten verbinden we alle leden van ConTempo van over heel Vlaanderen met elkaar. Snuif je graag wat cultuur op of steek je graag de handen uit de mouwen tijdens één van onze workshops? Of geniet je liever van een babbel of een muzikaal optreden samen met lotgenoten? Kom dan zeker eens naar onze landelijke activiteiten.

rouwzorg partnerverlies
Scroll naar boven