Deel deze blog op jouw socials!

Wanneer je een dierbare verliest, word je door je omgeving niet altijd begrepen. Je verdriet niet kunnen delen zorgt voor eenzaamheid. Daarom zijn er enkele lotgenoten die met vereende krachten en in samenwerking met vzw ConTempo een lotgenotengroep hebben opgericht in Oud-Turnhout. Een lotgenotengroep voor mensen die hun partner verloren. Door samen te komen, je bekommernissen te delen, samen te lachen en beluisterd te worden, voel je je minder eenzaam. Want als er echt naar je geluisterd wordt, voel je je verbonden. En net die verbondenheid werkt als een pleister en maakt je sterker. Niet alleen wanneer je door lotgenoten omringd bent maar ook op de momenten dat je alleen bent.

Vanaf januari 2024 kan je tweemaandelijks terecht in het lokaal dienstencentrum Eigenaard voor een ontmoeting met lotgenoten. Een gesprek of een lezing bij een warm kopje troost doet wonderen. Katrien, Willy, Monique, Griet en Anne heten je van harte welkom en zorgen voor een warme ontvangst.

De samenkomsten zullen doorgaan op donderdag 14 maart, 3 juni, 12 september en 14 november 2024 telkens van 19u30 tot 21u30. Voor meer info kan je contact opnemen met Willy via willy@meejoc.be.

Scroll naar boven